Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217750

Amistoso (Int.) 731217750 Información oficial sobre el partido 731217750 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

FC Borussia Hemmerswil Alineación oficial del equipo 'FC Borussia Hemmerswil' en el partido 0 - 2 atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Borussia Hemmerswil Alineación oficial del equipo 'FC Borussia Hemmerswil' en el partido 1 - 2 atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Borussia Hemmerswil

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gelson Hadergjonaj va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BVH Immanuel Bogers quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Kuurt Verwulgen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Franco Maria Bongallino. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

atleti for ever mott

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Dmytro Gnatchenko va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ben Barrett, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kıraç Koç de atleti, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Ben Barrett quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Grégori Spitz de atleti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.