Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217708

Amistoso (Int.) 731217708 Información oficial sobre el partido 731217708 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Spillo FC Alineación oficial del equipo 'Spillo FC' en el partido 5 - 1 Tuga Team Alineación oficial del equipo 'Tuga Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spillo FC Alineación oficial del equipo 'Spillo FC' en el partido 3 - 0 Tuga Team Alineación oficial del equipo 'Tuga Team' en el partido
Tiene suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spillo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Luís Faustino Bigodinho, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Spillo es posava per davant!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Riccardo Iacobone, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Spillo.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viktor Buil va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Spillo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andreas Langenau progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Aytuğ Demirkol va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Luís Faustino Bigodinho se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 5 - 1 al minut 78 per a Spillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Spillo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giuseppe Reviglione va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 谢 (Xie) 智华 (Zhihua).
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Viktor Buil, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Viktor Buil va sortir molt desviat al minut 55.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Giuseppe Reviglione gairebé va marcar per a Spillo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Ghani Hilkhuijsen de Spillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilmar Weideneder de Spillo es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Tuga Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 51 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Johannes Cederland. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ghani Hilkhuijsen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ulf-Göran Bohman estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulf-Göran Bohman.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Falke Vernersson de Tuga es va guanyar la targeta groga merescudament.