Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217679

Amistoso (Int., RC) 731217679 Información oficial sobre el partido 731217679 en Hattrick

01.05.2024 07:45:00

Bakpau Metaverse Alineación oficial del equipo 'Bakpau Metaverse' en el partido 2 - 5 P.T Spikes Alineación oficial del equipo 'P.T Spikes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bakpau Metaverse Alineación oficial del equipo 'Bakpau Metaverse' en el partido 1 - 3 P.T Spikes Alineación oficial del equipo 'P.T Spikes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bakpau Metaverse

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Agan Rahman de Bakme va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del Bakme van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Wiko Febrianto que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Amb 4 minuts disputats, Agan Rahman gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Erik Maňásek va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bakme va anar a parar a la dreta de l'atac on en Agan Rahman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jaime Neves va entorpir al marcador d'en Tri Ardi Hamdani per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

P.T Spikes

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Santeri Kujasalo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 11, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Spikes, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antione Kleinman de Spikes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 12 de partit.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Santeri Kujasalo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tjaard Kosto va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Gábor Czinege de Spikes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Tjaard Kosto va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Febianto Tarisno va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Tjaard Kosto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Febianto Tarisno, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Febianto Tarisno va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antione Kleinman, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ágúst Skaftason de Spikes es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santeri Kujasalo de Spikes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.