Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217123

Amistoso 731217123 Información oficial sobre el partido 731217123 en Hattrick

30.04.2024 21:15:00

Hammer Head Alineación oficial del equipo 'Hammer Head' en el partido 0 - 6 Sredets Alineación oficial del equipo 'Sredets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Hammer Head Alineación oficial del equipo 'Hammer Head' en el partido 0 - 7 Sredets Alineación oficial del equipo 'Sredets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hammer Head

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Evgeni Dimitrov ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan de Dios Horrioldegui el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Benislav Kozarov de Hammer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sredets

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Ivan Boychev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sredets, Hayri Talu, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, Valentin Atanasov va augmentar l'avantatge de Sredets a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Sredets va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Valentin Atanasov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Lyuben Manolov va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sredets, al minut 40. El marcador va canviar a 0 - 4.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Evtim Spasov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Ivan Boychev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Sredets va deixar en bona posició a en Filip Marinov per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Hayri Talu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Angel Kúrlev, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hayri Talu de Sredets es va guanyar la targeta groga merescudament.