Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216533

Amistoso (Int.) 731216533 Información oficial sobre el partido 731216533 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

Tunes Alineación oficial del equipo 'Tunes' en el partido 1 - 4 River Adda FC Alineación oficial del equipo 'River Adda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tunes Alineación oficial del equipo 'Tunes' en el partido 1 - 2 River Adda FC Alineación oficial del equipo 'River Adda FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tunes

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tunes contenien la respiració mentre en Beloha Rakotondranivo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Vétillard de Tunes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Beloha Rakotondranivo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

River Adda FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 6 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Darko Zlatičanin va demostrar la seva experiència quan al minut 6 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Darko Zlatičanin va posar els visitants River per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, River va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dario Giacomin, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): River va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Egon Ferdinand Mehrl va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Romny Añes va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bartosz Oracki després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Barbu Savel va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Michele Gloria de River va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.