Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731215305

Amistoso (Int.) 731215305 Información oficial sobre el partido 731215305 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Orlen Team ART FC Alineación oficial del equipo 'Orlen Team ART FC' en el partido 3 - 0 ATLETICO ESCORPION Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orlen Team ART FC Alineación oficial del equipo 'Orlen Team ART FC' en el partido 1 - 2 ATLETICO ESCORPION Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orlen Team ART FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va provocar un lliure directe. Vimar Bredfeldt el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dariusz Legan de Orlen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Orlen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Roman Byrtek va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Joaquim Chuteira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Thomas Curie gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ginés Ladusa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dariusz Legan de Orlen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radosław Siekaniec de Orlen es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

ATLETICO ESCORPION

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 39, en un 1 contra 1 amb el porter, però Aureliusz Moch va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Diego Mealla des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Benedetto Speriani per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del ESCORPION va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Víctor Castañares no va poder controlar.