Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214881

Amistoso (Int., RC) 731214881 Información oficial sobre el partido 731214881 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 0 - 3 Southern Vampires Alineación oficial del equipo 'Southern Vampires' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 7
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
61 % Posesión 45' 39 %
61 % Posesión 90' 39 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 0 - 3 Southern Vampires Alineación oficial del equipo 'Southern Vampires' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 2 - 0 Southern Vampires Alineación oficial del equipo 'Southern Vampires' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauki F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Vasil Mindov de Lauki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Alzamora de Lauki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Southern Vampires

Goles Goles

  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Richard Meisner va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Alejandro Lerín Castillo.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Passaven 51 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sergey Dovnar va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Southern va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Donyo Kasabov, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Southern va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ramón Ojalvo va desviar el xut final de Luciano Ingrassia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vasil Mindov va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 8 de joc.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Konstantin Kotter va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Tuomas Piippo de Southern va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Meisner de Southern va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.