Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213939

Amistoso (Int., RC) 731213939 Información oficial sobre el partido 731213939 en Hattrick

02.05.2024 01:20:00

Lotte Belize Alineación oficial del equipo 'Lotte Belize' en el partido 3 - 1 Belgian Red Devils CH Alineación oficial del equipo 'Belgian Red Devils CH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lotte Belize Alineación oficial del equipo 'Lotte Belize' en el partido 1 - 1 Belgian Red Devils CH Alineación oficial del equipo 'Belgian Red Devils CH' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lotte Belize

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giachen Fürlinger no va poder aturar Andrew Straughan de Lotte, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 1 - 0.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 71 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mahamoud Ahamada llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Francisco Pinheiro Nunes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rodney Marc que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Belgian Red Devils CH

Goles Goles

  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de B-Red D's al minut 67. Almen Marvel va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Almen Marvel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuele Tisiot, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Almen Marvel va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuele Tisiot va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Biagio Bordone de B-Red D's va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Allstetter de B-Red D's es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.