Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213514

Amistoso (Int., RC) 731213514 Información oficial sobre el partido 731213514 en Hattrick

01.05.2024 02:30:00

Kamikaze F.C. Alineación oficial del equipo 'Kamikaze F.C.' en el partido 1 - 0 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 4
1 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
71 % Posesión 45' 29 %
76 % Posesión 90' 24 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 3 Táctica Presionar Nivel de táctica: 5
Kamikaze F.C. Alineación oficial del equipo 'Kamikaze F.C.' en el partido 1 - 0 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kamikaze F.C. Alineación oficial del equipo 'Kamikaze F.C.' en el partido 4 - 0 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamikaze F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Kamikaze va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 94 一成 (Kazunari) 斉藤 (Saito) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Kamikaze va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Ulrich Poulsen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Kamikaze per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Johann Richardy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Johann Richardy va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Lupicínio Reis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Kamikaze va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 一成 (Kazunari) 斉藤 (Saito) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lupicínio Reis.
  • 288 Minuto 56 (Ocasión evento especial): El Kamikaze va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Kamikaze va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nikola Milošević en un 1 contra 1 amb el porter Lupicínio Reis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en 雄介 (Yusuke) 竹田 (Takeda) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kamikaze.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 雄介 (Yusuke) 竹田 (Takeda) de Kamikaze va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Super Kira

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jiří Hübl va servir per deixar enrere el gegant Øystein Linnerud al minut 8, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): SuperKira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Jiří Hübl va quedar-se sol davant el porter James Bello, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Jiří Hübl hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Aleandro Mottola havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Jiří Hübl va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Sancho Villariño de SuperKira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jiří Hübl de SuperKira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.