Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213297

Amistoso 731213297 Información oficial sobre el partido 731213297 en Hattrick

30.04.2024 18:15:00

Augsburg Spikes Alineación oficial del equipo 'Augsburg Spikes' en el partido 0 - 1 Dark Fighters Cottbus Alineación oficial del equipo 'Dark Fighters Cottbus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Augsburg Spikes Alineación oficial del equipo 'Augsburg Spikes' en el partido 1 - 1 Dark Fighters Cottbus Alineación oficial del equipo 'Dark Fighters Cottbus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Augsburg Spikes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Augsburg van sortir al contraatac al minut 3, però Fabrizio Uñapillco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Holger Kuske de Augsburg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dark Fighters Cottbus

Goles Goles

  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Emil Altmann va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Fighters va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Gianni Kundert va quedar-se sol davant el porter Ntinos Spanomaridis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Emil Altmann va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Emil Altmann va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Emil Altmann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fighters va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aref Azadi Fard va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emil Altmann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emil Altmann que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Emil Altmann va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emil Altmann.