Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210954

Amistoso (Int.) 731210954 Información oficial sobre el partido 731210954 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

RC LE TEIL Alineación oficial del equipo 'RC LE TEIL' en el partido 2 - 2 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RC LE TEIL Alineación oficial del equipo 'RC LE TEIL' en el partido 2 - 0 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC LE TEIL

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TEIL. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Hilário Moura xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 5 (Gol de falta): Bernard Debrincat va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 5 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Volkan Ural Uslu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pierre-Arnaud Manin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Volkan Ural Uslu de TEIL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

barrufets

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de barrufets va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Joni Mesiäinen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 en Eloy Bloemhard va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pierre-Arnaud Manin haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a barrufets al minut 39.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Marcin Knapiński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): barrufets van sortir al contraatac al minut 75, però Joaquín Olmo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norberto Miglietta.