Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210104

Amistoso 731210104 Información oficial sobre el partido 731210104 en Hattrick

30.04.2024 19:05:00

Siolo Utd Alineación oficial del equipo 'Siolo Utd' en el partido 2 - 0 Relax Team Again Alineación oficial del equipo 'Relax Team Again' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Siolo Utd Alineación oficial del equipo 'Siolo Utd' en el partido 2 - 1 Relax Team Again Alineación oficial del equipo 'Relax Team Again' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siolo Utd

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Siolo va posar-se per davant 1 - 0 al minut 15, quan Alan Vlavonou va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Fabio Sartin va augmentar l'avantatge de Siolo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Relax Team Again

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Stefan Reich va deixar a Fahmi Jaziri assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Relax va ser a punt de marcar al minut 30, quan el seu jugador Felipe Urones va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El Relax va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Valerio Montelatici la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Relax va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Felipe Urones va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Reich.