Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209524

Amistoso 731209524 Información oficial sobre el partido 731209524 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Buussen IF Alineación oficial del equipo 'Buussen IF' en el partido 3 - 2 Rayo Escandinavo Alineación oficial del equipo 'Rayo Escandinavo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Buussen IF Alineación oficial del equipo 'Buussen IF' en el partido 5 - 1 Rayo Escandinavo Alineación oficial del equipo 'Rayo Escandinavo' en el partido
Tiene mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buussen IF

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Buussen va reduir el marcador al minut 44 a 1 - 2 quan Alejandro Bejarano va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Buussen s'esgargamellaven dempeus per esperonar Stefan Crone que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 51 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Touraj Baktash de Buussen aconseguir un gol al minut 67 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Buussen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ben Arnscheidt en un 1 contra 1 amb el porter Aage Kornbech, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Verner Andreassen va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Verner Andreassen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ben Arnscheidt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aage Kornbech va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Bejarano de Buussen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo Escandinavo

Goles Goles

  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Stefan Metin de Rayo va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Terkel Lyngaa, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Terkel Lyngaa de Rayo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mazen Asfour.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ben Obermann de Rayo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.