Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209212

Amistoso (RC) 731209212 Información oficial sobre el partido 731209212 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido 1 - 0 VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido 2 - 0 VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parousia

Goles Goles

  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 44, indicava inequívocament que en Manel Clemente va saber trobar la xarxa rival. Parousia desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Parousia sortien al contraatac. La falta llançada per Manel Clemente va sortir força alta sense massa perill.

VilaCity FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 18 minuts de joc, Massimiliano De Marini semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VilaCity va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Josoa Rasinaliarison va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VilaCity, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Liberto Montero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Heikki Mattero va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alfonso Riestra va xutar a fora.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Tyler Samson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Josoa Rasinaliarison, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.