Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208615

Amistoso (Int.) 731208615 Información oficial sobre el partido 731208615 en Hattrick

30.04.2024 20:30:00

Beit Eliezer Forever Alineación oficial del equipo 'Beit Eliezer Forever' en el partido 7 - 1 VST Alineación oficial del equipo 'VST' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Beit Eliezer Forever Alineación oficial del equipo 'Beit Eliezer Forever' en el partido 9 - 0 VST Alineación oficial del equipo 'VST' en el partido
Tiene mala suerte 9.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beit Eliezer Forever

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Eliezer, atacant per l'esquerra al minut 1, va aprofitar el magnífic llançament de Acar Kahveci per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Sorin Marcoane va incrementar l'avantatge de Eliezer amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sorin Marcoane, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Eliezer.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Igor Kałużyński es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Eliezer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Igor Kałużyński va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Acar Kahveci de Eliezer va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Eliezer va obtenir un penal al minut 84, que va llançar a la perfecció Miloslav Betlach. 7 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Amos Hadari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Acar Kahveci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Eliezer la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Sorin Marcoane de Eliezer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

VST

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Panteleimon Sampanis la va rematar Antonino Zafferri amb una magnífica volea que va fer pujar per a VST el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 42, quan un error defensiu va deixar Panteleimon Sampanis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.