Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207912

Amistoso (Int.) 731207912 Información oficial sobre el partido 731207912 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 1 - 1 Forrest Alineación oficial del equipo 'Forrest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 0 - 4 Forrest Alineación oficial del equipo 'Forrest' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Tricantino

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Tricantino sabia com jugar al contraatac, i al minut 15, Aleksandrs Skribāns va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Giulio Pagniello gairebé va marcar per a Tricantino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Marinus Rostgaard va servir per deixar enrere el gegant Lawrence Roberts al minut 79, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Łukasz Wolniak del Tricantino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Forrest

Goles Goles

  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 80 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Forrest. Karsten Bodelier el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Lawrence Roberts va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Renátó Podmaniczky va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Forrest va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sertaç Fer es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sertaç Fer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Karsten Bodelier va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Karsten Bodelier per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Karsten Bodelier va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karsten Bodelier de Forrest va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.