Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207314

Amistoso (Int., RC) 731207314 Información oficial sobre el partido 731207314 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido 1 - 2 Hristos Team Alineación oficial del equipo 'Hristos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido 1 - 1 Hristos Team Alineación oficial del equipo 'Hristos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Club Forja

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): RCF s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Eulalio Pinilla per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bernardo Maria Alberto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 206 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Filip Šivák va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Jesus Jorge Severim va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RCF que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en António Louro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laudemir Umbelino de RCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hristos Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alberto Iriztain que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 111 (Gol por el centro): En Antonio Ramos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 111 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ramiro António va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antonio Ramos des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Sergio Charrania va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sergio Charrania, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hristos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hristos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 94, però en Amador Cuenca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Gustavo Bonilla de Hristos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.