Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206895

Amistoso (Int., RC) 731206895 Información oficial sobre el partido 731206895 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Moteros C.F Alineación oficial del equipo 'Moteros C.F' en el partido 0 - 4 CRISTIAN TALLARIDA FC Alineación oficial del equipo 'CRISTIAN TALLARIDA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moteros C.F Alineación oficial del equipo 'Moteros C.F' en el partido 1 - 2 CRISTIAN TALLARIDA FC Alineación oficial del equipo 'CRISTIAN TALLARIDA FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moteros C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Moteros va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Falko Wengbauer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Silva va poder marcar per a Moteros en un servei de cantonada picat per en Gonzalo Ancín quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

CRISTIAN TALLARIDA FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Piergiuseppe Di Serafino, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, TALLARIDA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Danilo Tini, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Danilo Tini, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Luciano Mastai de TALLARIDA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El TALLARIDA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Angelomaria Milano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Enrique Valdés Díaz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a TALLARIDA al minut 27.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TALLARIDA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Angelomaria Milano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 290 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Danilo Tini va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Meinrad Dinkelmann després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kutun Baseta va poder desviar-lo a córner.