Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206463

Amistoso 731206463 Información oficial sobre el partido 731206463 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Heroes de JOE Alineación oficial del equipo 'Heroes de JOE' en el partido 6 - 1 Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Heroes de JOE Alineación oficial del equipo 'Heroes de JOE' en el partido 5 - 1 Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes de JOE

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Célest Gulikers va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Heroes.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Heroes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 10, quan Povl Steenberg, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Heroes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rudolf Lass va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de José Patricio Carrasco després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Cap Hadi Esmaeili, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mehmet İzzet Münif, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Heroes.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aymerick Papin va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Heroes va aconseguir el 6 - 1 quan Mehmet İzzet Münif va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Heroes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Walter Owczarz va sortir per sobre el travesser.

Cap de Ruc CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Lino Maraspin va estar a punt de posar per davant a Cap amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noah Bolton va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Tatu Falenius va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Noah Bolton va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dorin Vaşarhelean de Cap la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lino Maraspin, el jugador de Cap va ser expulsat al minut 37.