Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206313

Amistoso 731206313 Información oficial sobre el partido 731206313 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido 4 - 1 Antonicus Maximus Alineación oficial del equipo 'Antonicus Maximus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido 9 - 1 Antonicus Maximus Alineación oficial del equipo 'Antonicus Maximus' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Butifarras FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15, Alessandro Sorace va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Butifarras va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 25 Marcos Bernabé va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de Butifarras van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rafael Romaier augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gauthier Bréda era molt més ràpid que el defensa Ignacio Rapallo. Al minut 89, el jugador de Butifarras va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Marcos Bernabé va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Butifarras.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafael Romaier, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Rafael Romaier va sorprendre Iván González Castejón amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Rafael Romaier de Butifarras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Antonicus Maximus

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Jarne Thieffry va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Connor Tempest es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Fausto Perrucci de Antonicus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Ignasi Pleixats va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Eugenio Crevola.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alejandro Lamas Cabrera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.