Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206255

Amistoso (Int.) 731206255 Información oficial sobre el partido 731206255 en Hattrick

01.05.2024 14:15:00

NKJ Bihac Alineación oficial del equipo 'NKJ Bihac' en el partido 5 - 2 FC Makaronai Alineación oficial del equipo 'FC Makaronai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NKJ Bihac Alineación oficial del equipo 'NKJ Bihac' en el partido 3 - 3 FC Makaronai Alineación oficial del equipo 'FC Makaronai' en el partido
Tiene suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NKJ Bihac

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Paulo Stubner, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bihac es posava per davant!
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bihac a 2 - 0. Srećko Plečaš va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 23 minuts de joc, Davor Bartulović, corrent com un esperitat, superà primer Ervydas Brazdauskas per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bihac i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 24 minuts de joc. Mentre en Cristian Nava el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Bihac va augmentar la diferència quan Felip Gomis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristian Nava per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paolo Piscaglia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Cristian Nava es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Felip Gomis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Paolo Piscaglia va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Srećko Plečaš de Bihac va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Makaronai

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats de Makaronai van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Skaistas Vaičekauskas va anotar el 5 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 5 - 2 va ser Vaidukas Mostauskas. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 77, quan un error defensiu va deixar Sabinas Šopys completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.