Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206122

Amistoso (Int.) 731206122 Información oficial sobre el partido 731206122 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 2 joebull Alineación oficial del equipo 'joebull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 1 joebull Alineación oficial del equipo 'joebull' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletik

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Athletik, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Martín Castello per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): En Felipe Esquerdo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Saúl Angulo del Athletik ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Felipe Esquerdo de Athletik gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ángel Mateo va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Conrad Anfruns! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Felipe Esquerdo de Athletik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

joebull

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vittorio Aliprandi arribés a peus de Paolo Arduini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a joebull el 1 - 1.
  • 160 Minuto 64 (Gol de falta): joebull, al minut 64, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Manuele Saccardo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del joebull que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Baldo Filipovic Ricci, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vincenzo Ghirelli sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): El joebull va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Manuele Saccardo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.