Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206118

Amistoso (Int.) 731206118 Información oficial sobre el partido 731206118 en Hattrick

30.04.2024 19:30:00

Zonzy boys Alineación oficial del equipo 'Zonzy boys' en el partido 0 - 1 Palermo Tax Evaders Alineación oficial del equipo 'Palermo Tax Evaders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zonzy boys Alineación oficial del equipo 'Zonzy boys' en el partido 2 - 2 Palermo Tax Evaders Alineación oficial del equipo 'Palermo Tax Evaders' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zonzy boys

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Valter Hrovatin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pavel Kolumbán va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rok Peternel, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tevž Tošič va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Rok Peternel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zonzy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zdenko Arnaut va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Matías Nicolás Caballieri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Palermo Tax Evaders

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Palermo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Hîwa Rawêz.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 27, tothom va saber perquè en Elvijs Brangulis era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.