Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206097

Amistoso (Int.) 731206097 Información oficial sobre el partido 731206097 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

FC ZellamSee 06 Alineación oficial del equipo 'FC ZellamSee 06' en el partido 3 - 1 Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC ZellamSee 06 Alineación oficial del equipo 'FC ZellamSee 06' en el partido 7 - 0 Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido
Es un cenizo 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ZellamSee 06

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mario Zussner ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ZellamSee es posava per davant 1 a 0.
  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): ZellamSee va agafar avantatge al minut 63 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Werner Wieser fent així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Mario Zussner va incrementar l'avantatge de ZellamSee amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Fabien Paumier de ZellamSee gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yandel Musladini al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dustin Bodner va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Paul Laimer de ZellamSee no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Thomas Bettetini, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 290 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Philipp Schlader va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Puro Huevo y Lo Que Sea F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 una excel·lent centrada de Cristian Alejandro Grabiel va arribar a Pedro Sánchez, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Tiago Asís va estar a punt de posar per davant a Huevo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alexander Pöschl va impedir un gol cantat.