Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205931

Amistoso (Int.) 731205931 Información oficial sobre el partido 731205931 en Hattrick

30.04.2024 20:20:00

Hempton Seedlings Alineación oficial del equipo 'Hempton Seedlings' en el partido 5 - 3 Irmandiños F.C Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hempton Seedlings Alineación oficial del equipo 'Hempton Seedlings' en el partido 6 - 2 Irmandiños F.C Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hempton Seedlings

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors del Seedlings amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 16, deixant Cornelius Kemser en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Dmitriy Dolbikov va donar a Seedlings un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en 范 (Fan) 贵 (Gui) va augmentar l'avantatge de Seedlings a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Seedlings va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cornelius Kemser va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Seedlings va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Konstantin Kotkajuuri, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): 范 (Fan) 贵 (Gui) quasi marca en una jugada assajada de córner que Dmitriy Dolbikov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Dave Gerathewohl de Seedlings va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cornelius Kemser de Seedlings va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Kuba Goliat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Konstantin Kotkajuuri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Honorio Brey va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kimmo Kuutti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Kotkajuuri de Seedlings es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Irmandiños F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Irmandiños va ser finalitzada des de l'esquerra per Renzo Vernacotola al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Irmandiños era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Renzo Vernacotola va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular Abdellatif Moudden de Irmandiños després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.