Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205838

Amistoso (Int., RC) 731205838 Información oficial sobre el partido 731205838 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

CS Botoşani Alineación oficial del equipo 'CS Botoşani' en el partido 0 - 3 altea dedalo team Alineación oficial del equipo 'altea dedalo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CS Botoşani Alineación oficial del equipo 'CS Botoşani' en el partido 0 - 1 altea dedalo team Alineación oficial del equipo 'altea dedalo team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CS Botoşani

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Botoşani va anar a parar a la dreta de l'atac on en Saldıray Arıkuşu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rikus Jongsma de Botoşani la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

altea dedalo team

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a dedalo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juanjo de Granada.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): dedalo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Rodolfo Montoya va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una falta xutada per Rodolfo Montoya va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a dedalo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Jordi Cubells va estar a punt de posar per davant a dedalo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavel Kulaga va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bartelmi Casaprín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.