Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204695

Amistoso 731204695 Información oficial sobre el partido 731204695 en Hattrick

30.04.2024 20:05:00

LIKAT Alineación oficial del equipo 'LIKAT' en el partido 4 - 1 Pupujen Palloseura Alineación oficial del equipo 'Pupujen Palloseura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LIKAT Alineación oficial del equipo 'LIKAT' en el partido 3 - 0 Pupujen Palloseura Alineación oficial del equipo 'Pupujen Palloseura' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LIKAT

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Amr Gill ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LIKAT es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LIKAT pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Menéndez va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 109 Minuto 56 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Santeri Mäenranta es va complicar la vida al minut 56 intentant esquivar Siegrich Weyher en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Palloseura, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): LIKAT va aconseguir el 3 - 1 quan Mümin Laçin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Santeri Mäenranta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ilkka Immonen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Oskar Paasonen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LIKAT se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amr Gill una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Alex Häggqvist va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mümin Laçin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Valerij Herič, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mümin Laçin de LIKAT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oskar Paasonen de LIKAT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oskar Paasonen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Pupujen Palloseura

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Palloseura, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Siegrich Weyher va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Palloseura, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alessandro Masera va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Dario Antonio Quadrio de Palloseura va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.