Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731203905

Amistoso (Int.) 731203905 Información oficial sobre el partido 731203905 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido 3 - 1 TSV Brunsbrock Alineación oficial del equipo 'TSV Brunsbrock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido 5 - 1 TSV Brunsbrock Alineación oficial del equipo 'TSV Brunsbrock' en el partido
Tiene mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hajduk Cantabrum

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Hadjuk prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Albino Brancos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Hadjuk va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albert Morlans, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Mario Hereza de Hadjuk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mario Hereza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquín Romero Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Mario Hereza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimo Carracoi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Massimo Carracoi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

TSV Brunsbrock

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Rubinho Damásio va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Brunsbrock, al minut 59. El marcador va canviar a 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joerg Oderring.