Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731203707

Amistoso (Int.) 731203707 Información oficial sobre el partido 731203707 en Hattrick

01.05.2024 13:45:00

Sausini Alineación oficial del equipo 'Sausini' en el partido 1 - 1 Sankt Johann Alineación oficial del equipo 'Sankt Johann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sausini Alineación oficial del equipo 'Sausini' en el partido 1 - 0 Sankt Johann Alineación oficial del equipo 'Sankt Johann' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sausini

Goles Goles

  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): Una falta al minut 44 va provocar un lliure directe. Dagnis Josta el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sausini va estar a punt de marcar quan Tahar Benhamou va fer una passada impressionant a Dagnis Josta, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ivars Masulis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Sankt Johann

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Jozo 'Jeff' Vandor de St Johann va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): St Johann van sortir al contraatac al minut 22, però Ivan Komljenović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vitaliy Bērziņš va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): St Johann van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però 林 (Lin) 迪鸿 (Dihong) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de St Johann, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Demid Brodnikov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Demir Alptekin va poder marcar per a St Johann en un servei de cantonada picat per en Eddy Fares quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Yevhen Kovalev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de St Johann va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Demid Brodnikov va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Jeff van Dooren de St Johann va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yevhen Kovalev de St Johann amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jozo 'Jeff' Vandor de St Johann la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.