Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201487

Amistoso (Int.) 731201487 Información oficial sobre el partido 731201487 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

FC ironman Alineación oficial del equipo 'FC ironman' en el partido 2 - 5 Pringlesai Alineación oficial del equipo 'Pringlesai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC ironman Alineación oficial del equipo 'FC ironman' en el partido 0 - 7 Pringlesai Alineación oficial del equipo 'Pringlesai' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ironman

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, József Mészáros es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Pringlesai

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Ainārs Bagāts va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 9. 0 - 1 per a Pringlesai.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pringlesai. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Mantvilas Bakevičius xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Edminas Magonitaitis va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Pringlesai.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Ainārs Bagāts va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Pringlesai. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 89 minuts Linas Rožanas es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Mateja Pajić que d'un gran xut va marcar per a ironman el 2 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Edminas Magonitaitis va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Pringlesai quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Guntars Ozoliņš va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mantvilas Bakevičius al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Niko Uotinen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Edminas Magonitaitis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ebbo Woletz, però la pilota va topar amb el travesser.