Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199266

Amistoso (Int., RC) 731199266 Información oficial sobre el partido 731199266 en Hattrick

01.05.2024 15:25:00

Kouign Amann Alineación oficial del equipo 'Kouign Amann' en el partido 0 - 2 Lusas Football Development Alineación oficial del equipo 'Lusas Football Development' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kouign Amann Alineación oficial del equipo 'Kouign Amann' en el partido 2 - 0 Lusas Football Development Alineación oficial del equipo 'Lusas Football Development' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kouign Amann

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Lionel Jeannette va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kouign.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kouign Rubèn Saurí quasi va assolir l'empat al minut 13 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Moqran Khalassi tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, David-Alexandre Gavard va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Lionel Jeannette de Kouign va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lusas Football Development

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Development va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Albentosa Orts, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Basílio Piedade de Development va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alfredo Fonte, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Development va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Basílio Piedade, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Development van sortir al contraatac al minut 54, però Basílio Piedade va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Development va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Alfredo Fonte va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.