Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197551

Amistoso (Int.) 731197551 Información oficial sobre el partido 731197551 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido 3 - 2 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido 4 - 2 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.c baffo

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Boldizsár Králik de baffo va aconseguir igualar el partit al minut 61, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Gabriele Gambino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de baffo.
  • 120 Minuto 80 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Lieven Sparreboom al minut 80, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al baffo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Peter Nikolai Weidl va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gorka Uzkitza, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Sid Nasheed va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): baffo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriele Gambino en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Barrientos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Boldizsár Králik va rematar alt.

MaiAroGal

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gracián Ayala va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en Bohuslav Holovský va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Oriol Lecegui va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Jesús Mullerat va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tunç Tokalan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Bohuslav Holovský, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MaiAroGal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): MaiAroGal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Aitor Astarloa des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Oriol Genovès de MaiAroGal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.