Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197395

Amistoso (RC) 731197395 Información oficial sobre el partido 731197395 en Hattrick

01.05.2024 21:45:00

Académica Coimbra FC Alineación oficial del equipo 'Académica Coimbra FC' en el partido 3 - 5 Peix'Agulha 2020 Alineación oficial del equipo 'Peix'Agulha 2020' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Académica Coimbra FC Alineación oficial del equipo 'Académica Coimbra FC' en el partido 1 - 2 Peix'Agulha 2020 Alineación oficial del equipo 'Peix'Agulha 2020' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,9 % 57,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Académica Coimbra FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mariano Tojeira va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 113 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fabio Mendilicchio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mariano Tojeira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Rolando Quatrilho de Académica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Alois Lehnert va clavar el 2 - 1 per a Académica amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Pere Molist de Académica va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Elísio Loura de Académica va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Luís Gamela va xutar fora per a Académica, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Peix'Agulha 2020

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): PeixAgulha va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Magnus Gambeck va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere Gasulla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Fabio Mendilicchio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 101 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Abel Carneiro va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de PeixAgulha, Lucas Leleu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Irvydas Kačanauskas de PeixAgulha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Grégor Régis en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Pere Gasulla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a PeixAgulha.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Thomas Mole de PeixAgulha és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 5.