Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197128

Amistoso (Int.) 731197128 Información oficial sobre el partido 731197128 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 4 - 2 Total_Soccer take#2 Alineación oficial del equipo 'Total_Soccer take#2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 5 - 1 Total_Soccer take#2 Alineación oficial del equipo 'Total_Soccer take#2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Cartagineses va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 José Romero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Romero de Cartagineses va aconseguir igualar el partit al minut 68, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Cartagineses s'avançava al marcador al minut 70, després d'un rebot que va caçar en Rubén Ladron de Guevara per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Rubén Ladron de Guevara de Cartagineses va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Romero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Total_Soccer take#2

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Total van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergi Borrat va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Total es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Anton Ståhlér es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Total va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Miruts Zelalem.