Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731197031

Amistoso (Int.) 731197031 Información oficial sobre el partido 731197031 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

Ružová Madulienka Alineación oficial del equipo 'Ružová Madulienka' en el partido 0 - 1 Rantaperkiö Poka Seniors Alineación oficial del equipo 'Rantaperkiö Poka Seniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ružová Madulienka Alineación oficial del equipo 'Ružová Madulienka' en el partido 1 - 1 Rantaperkiö Poka Seniors Alineación oficial del equipo 'Rantaperkiö Poka Seniors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ružová Madulienka

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Alexandru Coiculescu quasi dona a MADA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): MADA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bogdan Cherciu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MADA Marcel Rudňanský quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Matthias Engelhardt va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Rantaperkiö Poka Seniors

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Delf Hitz de RanPoS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 29 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Joona Kulma va anar a parar a la creueta.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Joona Kulma gairebé marca per a RanPoS al minut 73 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Janne Kärsämä va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.