Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196956

Amistoso (Int., RC) 731196956 Información oficial sobre el partido 731196956 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

P'yōngyang City S. G. Alineación oficial del equipo 'P'yōngyang City S. G.' en el partido 1 - 4 F.C. -=BaRcA=- Alineación oficial del equipo 'F.C. -=BaRcA=-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
P'yōngyang City S. G. Alineación oficial del equipo 'P'yōngyang City S. G.' en el partido 2 - 0 F.C. -=BaRcA=- Alineación oficial del equipo 'F.C. -=BaRcA=-' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P'yōngyang City S. G.

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ain Haljasorg no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Valdis Tutyškinas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pyōngyang se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pyōngyang va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jāzeps Janopskis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Pyōngyang va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Jāzeps Janopskis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Timur Stebelev va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Andrey Flegentov no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Maksim Bezborodov va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

F.C. -=BaRcA=-

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El porter de Barca va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tomáš Barna va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Barca va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tomáš Barna la va transformar en el 1 - 2.
  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Milán 'Ronaldinho' Csutka va descol·locar totalment la defensa contrària i Victoraş Melnic no va perdonar i va marcar el 1 - 3.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Ştefan Josanu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a Barca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Albert Hîtru va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.