Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195574

Amistoso (Int.) 731195574 Información oficial sobre el partido 731195574 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

danigragera Alineación oficial del equipo 'danigragera' en el partido 4 - 3 FCB CKS Cieszyn Alineación oficial del equipo 'FCB CKS Cieszyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
danigragera Alineación oficial del equipo 'danigragera' en el partido 2 - 4 FCB CKS Cieszyn Alineación oficial del equipo 'FCB CKS Cieszyn' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danigragera

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ivan Lazarov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Pardo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Pedro Pardo va donar a danigragera un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del danigragera amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Pedro Pardo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de danigragera va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Bartłomiej Lach, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bartłomiej Lach va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Marco Siewert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Javier Babiano van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Samu Rajaniemi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Bertomeu de danigragera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FCB CKS Cieszyn

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Joachim Puzia va posar els visitants Cieszyn per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 64 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jarosław Zagłoba de Cieszyn marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nand Krüzen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cieszyn que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samu Rajaniemi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Nand Krüzen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marco Bartolini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Vladimir Yordanov va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joachim Puzia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Nand Krüzen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.