Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731194036

Amistoso (Int., RC) 731194036 Información oficial sobre el partido 731194036 en Hattrick

01.05.2024 15:45:00

sarbandar Alineación oficial del equipo 'sarbandar' en el partido 1 - 3 Bologna United Alineación oficial del equipo 'Bologna United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
sarbandar Alineación oficial del equipo 'sarbandar' en el partido 5 - 1 Bologna United Alineación oficial del equipo 'Bologna United' en el partido
Es un cenizo 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sarbandar

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passava el minut 64 del matx, quan l'atent Avram Hachmo va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mahsun Urluk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Riccardo Barabaschi va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Lars Christian Svartdahl va disposar d'una bona oportunitat al minut 87, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lars Christian Svartdahl no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrej Vojinović de sarbandar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bologna United

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Bologna va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Simone Fogliaresi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Simone Fogliaresi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rafael Deslluc va augmentar l'avantatge de Bologna a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristiano Cancedda després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ali Etedali va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Gian Franco Peres va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ali Etedali va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bologna Bogdan Vasile quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pier Giorgio Mazzucco l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Ali Etedali va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giuseppe Cesareo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bologna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.