Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193060

Amistoso (Int.) 731193060 Información oficial sobre el partido 731193060 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

FC GURA SUTII Alineación oficial del equipo 'FC GURA SUTII' en el partido 2 - 1 Spartak Siegburg 07 Alineación oficial del equipo 'Spartak Siegburg 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC GURA SUTII Alineación oficial del equipo 'FC GURA SUTII' en el partido 3 - 1 Spartak Siegburg 07 Alineación oficial del equipo 'Spartak Siegburg 07' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC GURA SUTII

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): SUTII prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Patryk Dams va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SUTII van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Sergi Vendrell.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Chhea Ann, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hugh McGowen de SUTII va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Spartak Siegburg 07

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Als 41 minuts de partit, Nicola Biondo de Siegburg va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Fritz Männlein de Siegburg, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nicola Biondo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tobias Andreas Erdweg de Siegburg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.