Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192776

Amistoso (Int.) 731192776 Información oficial sobre el partido 731192776 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

Motor Březové Hory Alineación oficial del equipo 'Motor Březové Hory' en el partido 1 - 4 SS Aprilia Alineación oficial del equipo 'SS Aprilia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Motor Březové Hory Alineación oficial del equipo 'Motor Březové Hory' en el partido 0 - 3 SS Aprilia Alineación oficial del equipo 'SS Aprilia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motor Březové Hory

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Březové eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Milan Kout va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Březové va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Richard Jákl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

SS Aprilia

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Aprilia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Dan Pitorac es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Torsten Grebe va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Eriz, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, una falta xutada per Torsten Grebe va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Aprilia. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marco Cristicchi va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Torsten Grebe, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gabriel Eriz després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Matouš Foltýn va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gabriel Eriz va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Kai Reckfeld quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Matouš Foltýn, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alen Kurdulija es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paolo Varriale al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ciprian-Ionuţ Prăjişteanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.