Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192388

Amistoso (Int., RC) 731192388 Información oficial sobre el partido 731192388 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 4 - 3 C.A.VELEZ SARSFIELD Alineación oficial del equipo 'C.A.VELEZ SARSFIELD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 3 - 0 C.A.VELEZ SARSFIELD Alineación oficial del equipo 'C.A.VELEZ SARSFIELD' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeToso y TePandemio

Goles Goles

  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 15 una excel·lent centrada de Álvaro Churruca va arribar a Alar Rozpide, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Passat el minut 63 de joc, Alberto Reguero Martín facilitava les coses al Tepandemio amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, Tepandemio van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Alberto Reguero Martín va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Alberto Reguero Martín va superar per velocitat Claudio Bazan per posar el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tepandemio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Mateos en un 1 contra 1 amb el porter Pierre-Nicolas Hansen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bonifacio Gago hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Alar Rozpide va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Tepandemio va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alberto Reguero Martín la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Tepandemio ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Mateos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Igaralde de Tepandemio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Igaralde va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Tepandemio va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Alar Rozpide de Tepandemio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.A.VELEZ SARSFIELD

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Filomeno Bizzarro per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, C.A.VELEZ es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Quílez Gual es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a C.A.VELEZ prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Claudio Bazan.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Oz Cakebread va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.