Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192222

Amistoso (Int., RC) 731192222 Información oficial sobre el partido 731192222 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Holme BK Alineación oficial del equipo 'Holme BK' en el partido 4 - 8 Maccabi Ein Sof Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ein Sof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Holme BK Alineación oficial del equipo 'Holme BK' en el partido 5 - 2 Maccabi Ein Sof Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ein Sof' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holme BK

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Ferdinand Byrdal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Caspar Nellemose de Holme va demostrar les seves habilitats al minut 61 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Loïc Hellemans va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Holme s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Gigi Merlino per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Kåre Lysdal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maccabi. La jugada d'estratègia del Holme per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ebrahim Golafshanlou va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 200 Minuto 112 (Ocasión de falta): Holme va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 112, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Maccabi Ein Sof

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Roman Skirda va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Nizan Klieger va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 1 - 2 per a Maccabi.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Gadi Zilberstein va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 3 per a Maccabi.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Omar Rashed va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maccabi, Valentin Mityashenkov, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.
  • 118 Minuto 101 (Gol evento especial córner peinado): Maccabi va aconseguir el 4 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gadi Zilberstein, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Omar Rashed que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 116 Minuto 109 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Enrico Rabbia va acabar en una passada genial cap al jugador de Maccabi Władysław Biernat, que va marcar el 4 - 6.
  • 141 Minuto 113 (Gol de contra por el centro): Maccabi va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 113, quan Gadi Zilberstein, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 7.
  • 181 Minuto 115 (Gol por el centro): Enrico Rabbia de Maccabi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 4 - 8 al minut 115. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Maccabi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 108 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Władysław Biernat després de 108 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Asbjørn Isbrand va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Nizan Klieger de Maccabi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Tamir Lande va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.