Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192064

Amistoso (Int.) 731192064 Información oficial sobre el partido 731192064 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Stjernestøv FC Alineación oficial del equipo 'Stjernestøv FC' en el partido 1 - 0 Haan 76 Alineación oficial del equipo 'Haan 76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stjernestøv FC Alineación oficial del equipo 'Stjernestøv FC' en el partido 4 - 0 Haan 76 Alineación oficial del equipo 'Haan 76' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stjernestøv FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Stjernestøv va agafar avantatge al minut 15 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marvin Reynoso fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olmo Erasun va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Inácio Gama va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Rysgaard de Stjernestøv va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Stjernestøv ho intentava per la dreta per mitjà de Ketil Fauerby, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bruno Dyring per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Inácio Gama va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabio De Nisco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Olmo Erasun es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 70, però el porter va aturar el seu xut.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Fabio De Nisco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Haan 76

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Julian Lickmulen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Cristoff Hauswirth, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugen Nirschl de Haan es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristoff Hauswirth de Haan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.