Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192037

Amistoso (Int.) 731192037 Información oficial sobre el partido 731192037 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

Vogue Merry Team 2 Alineación oficial del equipo 'Vogue Merry Team 2' en el partido 4 - 2 Smörsoppens BK Alineación oficial del equipo 'Smörsoppens BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Vogue Merry Team 2 Alineación oficial del equipo 'Vogue Merry Team 2' en el partido 7 - 0 Smörsoppens BK Alineación oficial del equipo 'Smörsoppens BK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vogue Merry Team 2

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Vogue prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Renaud Boulant va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vogue s'esgargamellaven dempeus per esperonar Filip Goor que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 62 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Vogue, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Salvador Barboza per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Vogue va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Filip Goor va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 58 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Mike Bruton quasi empata el partit al minut 58, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mike Bruton va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Smörsoppens BK

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ola Eriksson que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Smörsoppens agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Haşim Kayabaşı amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Jonas Stjernblom va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dylan Dameron va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patrik Hansson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Runar Lifér de Smörsoppens va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.