Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191519

Amistoso 731191519 Información oficial sobre el partido 731191519 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Notingasprisa Alineación oficial del equipo 'Notingasprisa' en el partido 1 - 2 Inter Alaricano CF Alineación oficial del equipo 'Inter Alaricano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Notingasprisa Alineación oficial del equipo 'Notingasprisa' en el partido 2 - 0 Inter Alaricano CF Alineación oficial del equipo 'Inter Alaricano CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notingasprisa

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Notingasprisa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gianni Boogers va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Inter Alaricano CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Aimo Armentano que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Sixten Jacobsson va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En José Luis Barbecho de Alaricano va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alaricano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Love Kyhlskog va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Jaime López Mata va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Alaricano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jaime López Mata, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alaricano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sixten Jacobsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Julio Pirez de Alaricano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Barbecho de Alaricano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.