Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191323

Amistoso (Int.) 731191323 Información oficial sobre el partido 731191323 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido 5 - 3 Sportfreunde Innsbrooklyn 2005 e.V. Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Innsbrooklyn 2005 e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido 6 - 0 Sportfreunde Innsbrooklyn 2005 e.V. Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Innsbrooklyn 2005 e.V.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tristones

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Tristones, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Ivan Montpart per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Carlos Rui Valdevesso va incrementar l'avantatge de Tristones amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ivan Montpart va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tristones pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ivan Montpart va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Marco Strubel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sascha Egger al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ivan Montpart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Rui Valdevesso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jordi Gironès per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sascha Egger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Jordi Gironès es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Jordi Gironès de Tristones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sportfreunde Innsbrooklyn 2005 e.V.

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Raúl Guarrat va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Čestmír Jenč la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En İsmet Özbaşak sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors de Brooklyn no defallien en cap moment. Producte d'això, en Raúl Guarrat va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Michael Kohout amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Michael Kohout completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Cristiano Cacà va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.