Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191165

Amistoso (RC) 731191165 Información oficial sobre el partido 731191165 en Hattrick

02.05.2024 00:30:00

Dortmund Rioplatense Alineación oficial del equipo 'Dortmund Rioplatense' en el partido 1 - 4 Gimnasia y filosofía de Mvdeo Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y filosofía de Mvdeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dortmund Rioplatense Alineación oficial del equipo 'Dortmund Rioplatense' en el partido 2 - 3 Gimnasia y filosofía de Mvdeo Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y filosofía de Mvdeo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dortmund Rioplatense

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fructuoso Gómez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Sergio Sanguinetti de Dort va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Gerardo Astor marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Edison Kapanga que va xutar a fora per molt poc.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Santiago Pomatta Fraga va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Antonio Mansilla de Dort va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Fructuoso Gómez de Dort va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gimnasia y filosofía de Mvdeo

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Alberto Abayuba de filosofía va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Fangio Paternoster de filosofía va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dante Fornaroli, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fangio Paternoster va augmentar l'avantatge de filosofía a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Dante Fornaroli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bautista Bengoechea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Montaño. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.