Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191141

Amistoso (Int.) 731191141 Información oficial sobre el partido 731191141 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

Garfield United Alineación oficial del equipo 'Garfield United' en el partido 3 - 1 Prestino United Alineación oficial del equipo 'Prestino United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garfield United Alineación oficial del equipo 'Garfield United' en el partido 3 - 0 Prestino United Alineación oficial del equipo 'Prestino United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garfield United

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Gerbrand Feteris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Garfield.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Wubbo Feteris ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Garfield es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Garfield pel centre va donar un gran resultat: el gol de Walter Weijland va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Wubbo Feteris va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Garfield se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35, Garfield va disposar d'un penal a favor, però el xut de Walter Weijland va ser aturat per Nikolay Eltsov.

Prestino United

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el Prestino va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kim Pinardi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Prestino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giulio Bernacca, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Prestino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alessandro Causi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Prestino van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Jesús Blasco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.