Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190204

Amistoso (Int., RC) 731190204 Información oficial sobre el partido 731190204 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

District Hooliganz Alineación oficial del equipo 'District Hooliganz' en el partido 4 - 2 Boss103 Alineación oficial del equipo 'Boss103' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
District Hooliganz Alineación oficial del equipo 'District Hooliganz' en el partido 5 - 1 Boss103 Alineación oficial del equipo 'Boss103' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

District Hooliganz

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, José Abraham Aguilar facilitava les coses al Hooliganz amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 114 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dalton Pierson va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Hooliganz empatava el partit, 2 a 2, al minut 114.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60, José Iván Juárez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Hooliganz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Cody Burns-Farmer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Iván Juárez va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Hooliganz Cody Janney no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lukas Hove es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hooliganz, McKay Bang, col·locà la pilota just a les mans d'en Lukas Hove. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Maldonado de Hooliganz va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Donny Mahalick de Hooliganz va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, José Wooton de Hooliganz és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 2.

Boss103

Goles Goles

  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 34, Wulfram Seelbick va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ernesto Totti que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 111 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Elias Lossberg va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 111, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Boss103, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Daniel-Luca Stoike va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Boss103 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Khari Rice va desviar el xut final de René Guettel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En René Guettel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Heintje Sprakel va estar a punt de posar per davant a Boss103 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Khari Rice va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): René Guettel de Boss103, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ernesto Totti al minut 113, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ralph Lörrach de Boss103 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Boss103 Elias Lossberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Khari Rice. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Boss103 Wulfram Seelbick va intentar enganyar Khari Rice amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lukas Hove va xutar fora per a Boss103, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Heintje Sprakel de Boss103 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.