Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189142

Amistoso (Int., RC) 731189142 Información oficial sobre el partido 731189142 en Hattrick

01.05.2024 17:25:00

Fittonen Utd. Alineación oficial del equipo 'Fittonen Utd. ' en el partido 1 - 4 BOLA 8 AC Alineación oficial del equipo 'BOLA 8 AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fittonen Utd. Alineación oficial del equipo 'Fittonen Utd. ' en el partido 3 - 1 BOLA 8 AC Alineación oficial del equipo 'BOLA 8 AC' en el partido
Tiene mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fittonen Utd.

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yuri Monkau trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Radovan Kladivo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fittonen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Yuri Monkau de Fittonen va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Reggie Westerterp va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al 51, Yuri Monkau hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Evaggelos Kamelakos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Fittonen van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Elmar Rigters no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Fittonen va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Walter Monkau va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Yuri Monkau va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Jermaine Vervoort de Fittonen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BOLA 8 AC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Edgar Courada que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Indrek Etti des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El BOLA va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Clemente Calandrelli rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 52.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Indrek Etti de BOLA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): BOLA van sortir al contraatac al minut 29, però Indrek Etti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.